MediYoga

Jeg tilbyder holdundervisning i MediYoga gennem FOF. Se hold, priser og tilmeld dig her.

MediYoga er en moderne evidens baseret terapeutisk yogaform, som er udviklet i Sverige i samarbejde med det svenske sundhedssystem. MediYoga har bredt sig til det øvrige Skandinavien, men er stadig ny i Danmark.

 

MediYoga har sine rødder i den klassiske Kundalini Yoga.

 

MediYoga udføres langsommere. Øvelserne tilpasses, så alle kan være med. Øvelserne kan udføres siddende på en stol, hvis det er svært at sidde i skrædderstilling.

 

I MediYoga arbejder vi grundlæggende med åndedrættet. Derudover indeholder MediYoga dyb afslapning, meditationer, forskellige koncentrationsteknikker foruden de enkle, blide fysiske bevægelser og stillinger.

 

Mediyoga har vist sig virkningsfuld ved forhøjet blodtryk, stress, smerte, uro, søvnproblemer, anspændelse, hormonelle ubalancer, hovedpine, rygproblemer, lettere depression og meget andet, der til stadighed forskes i.

 

Kort sagt er Mediyoga både for unge og ældre, der trænger til et frirum, hvor der bliver plads til at give slip og mærke livet lidt tydeligere- men også for dig- som måske oplever smerter, stress og ubalancer i din hverdag.

 

Vil du vide mere om MediYoga, så klik her.