Gaven i maven

Hvad er "Gaven i maven"?

Metoden er udviklet af sygeplejerske Gina Asbjerg. Hun har 28 års erfaring i Sygeplejerskernes Helseklinik. Hun har skrevet bogen Gaven i maven, som udkom i 2014.

 

Du kan gå til samtale eller kropsterapi af forskellig slags, og du kan blive bevidst om hændelser og traumer, som du har oplevet igennem årene, og hvilke ”spor” hændelserne har sat i din krop. Men problemet sidder stadig i kroppen, for kroppen husker alt. Det er ikke det, vi er bevidst om, der stresser, men det vi ikke er bevidst om. 5 % af vores sind er bevidst, mens de 95 % af sindet er ubevidst.

Maven repræsenterer det ubevidste.

 

De gamle traumer/hændelser kan sidde som en blokering i dit sind, så du ikke kan mestre dit liv fuldt ud. Du er blevet et offer.

 

Fordøjelsen har stor betydning for vores psyke og sundhed, men desværre er det ofte ikke kun mad, der fylder i maven. Uforløste bekymringer, livskriser og overbevisninger samler sig her, og når maven er fuld af anliggender, der egentlig hører hjertet til, kan den ikke fungere optimalt. Det går ud over fordøjelsen, immunforsvaret, humøret og velværet.

 

Med enkelte teknikker forvandler du dig selv fra offer til mester. Den hjælper dig til at leve fra hjertet og blive mester i dit eget liv. Du bliver bevidst om alt det ubevidste, du har lagt ned i din mave. De fleste mennesker har mellem 20 og 60 ting liggende i maven. Når der ligger problemer/trælse oplevelser i din mave, får du ikke glæde af mavens gaver. Det er din mave der sørger for 75 til 95 % af dit immunforsvar. Det er din mave, der sørger for en god fordøjelse og maven er dit personlige kraftcenter. Maven producerer, opbevarer og forbruger 95 % af det gode humørhormon Serotonin.

 

Praktisk

Til behandlingen medbringes en liste (skodliste) over negative hændelser i ens liv samt de skavanker, som du ønsker hjælp til.

Kroppen testes via kinesiologi for at finde ud af, hvad kroppen har brug for, hvor der ligger ubalance,r samt om der ligger noget psykisk i din mave.

Under behandlingen benyttes tankefeltterapi og healing. Metoden går ud på, at du visualiserer, at de triste oplevelser flyttes fra maven til hjertet. Oplevelserne vil herefter leve som minder i stedet for blokeringer og gøre os til dybe og indsigtsfulde mennesker.

Inden du kommer til behandling, vil det være en fordel, at du har læst bogen Gaven: i maven, fås som e-bog, paper-back. Eller du kan høre en 30 minutters podcast her.

Jeg afsætter 3 timer til en behandling, således at der er tid til at komme hele vejen rundt både fysisk og psykisk.

Som oftest er det tilstrækkeligt med denne ene behandling. Hvis efter følgende behandling er nødvendig, går der mellem 25 -100 uger, og varigheden er cirka 60 minutter.