OM CLINIKKEN

OM CLINIKKEN

 

Mit navn er Herdis Hviid, jeg er stifter og indehaver af Clinikken. Clinikken er et enkeltmandsforetagende beliggende centralt i Holstebro, som tilbyder alternative behandlinger. 

 

 

Min baggrund

Jeg er 57 år gammel og bosiddende i Holstebro med min familie. Jeg er uddannet sygeplejerske fra Holstebro sygeplejeskole i 1986, og har siden endt uddannelse fortrinsvis arbejdet indenfor hjemmesygeplejen og ældreplejen. Sideløbende med mit job som sygeplejerske har jeg taget adskillige uddannelser inderfor diverse alternative behandlingsformer, som også kan ses herunder.

 

 

Min vision 

Hos mig får du en behandling, hvor kvalitet og omsorg er i top. Jeg har fokus på at betragte og behandle den enkelte som en helhed og arbejder ud fra de signaler, som kroppen giver. Jeg genskaber balance og harmoni i din krop.

 

Derfor vil du også opleve, at jeg ved dit første besøg spørger ind til ikke blot det/de problem(er)/gener, du er kommet til mig for at få hjælp til at mindske eller helt fjerne. Jeg vil bl.a. også gerne vide noget om:

 

  • Hvad du spiser og drikker
  • Hvordan du har det lige nu
  • Hvilke tanker og følelser du har
  • Hvordan du opfatter dit energi-niveau.

 

Ud fra vores samtale vil jeg komme med forslag til, hvilke af mine behandlinger, jeg mener, vil hjælpe dig bedst. Men det allervigtigste er dog, at du selv er klar til forandring. Derfor tager vi en fælles beslutning, om hvilken behandlingsrække, der vil passe dig bedst!

 

Jo længere tid du har levet med dine symptomer – jo mere fastlåste er de i din krop. Derfor vil det også være meget individuelt, hvor lang behandlingsserie der skal til.


 SØG ALTID LÆGE, HVIS DU ER SYG! INGEN ALTERNATIV BEHANDLING KAN ERSTATTE ET LÆGEBESØG, MEN DET KAN VÆRE EN RIGTIG GOD IDÉ AT KOMBINERE DEN ORDINERE LÆGELIGE BEHANDLING MED ALTERNATIV BEHANDLING!

 

Min Uddannelse

1986

 

2003-2012

 

2007 

 

2007 

 

2007-2008

 

2007-2011

 

2015

 

2016

 

2016

 

Sommer 2019

Sygeplejerske 

 

Kraniosakral-terapeut, uddannet hos Stanley Rosenberg institutet 

 

Nordlys massage grundform, uddannet hos Nodlys Silkeborg 

 

Stenmassage, uddannet hos Stone Walker v/ Heller Dueholm 

 

Tankefelt-terapeut, uddannet hos TFT Management v/ Henrik Lund 

 

Reiki Master, uddannet hos Rikke Rasmussen 

 

Access Bars, uddannet hos Line Grå Jakobsen 

 

Gaven i maven, uddannet hos Gina Asbjerg 

 

MediYoga instruktør, uddannet hos MediYoga International

 

MediYoga terapeut, uddannet hos MediYoga International

Jeg ajourfører mig løbende for hele tiden at have kendskab til den nyeste viden inden for de behandlingsformer, jeg praktiserer.

Email: Hviidclinikken@gmail.com

Tlf.: 61 38 75 83

Følg Clinikken v/Herdis Hviid

Copyright © All Rights Reserved